Blog Layout

POKALEXIT FOR VIKINGERNE...

mar. 20, 2024

Referat af pokalkamp 19/3 2024 mod Give HK

5. runde i Santander Cup blev et opgør på udebane mod Give. En kamp hvor Give gik efter revanche efter 2 turneringsnederlag til vikingerne.

Første halvleg blev en halvleg med mange tekniske fejl og manglende kvalitet i afslutningerne.

Efter pausen kom de gulblusede ud med meget mere tempo – energi og kvalitet i både angrebet og forsvaret. Med bare få sekunder før tid havde vikingerne chancen for videre deltagelse til 6. runde med afslutningen sneg sig lige forbi den en stolpe.

34-34 viste måltavlen.

Forlænget spilletid – her startede OHK i undertal og hjemmeholdet bragte sig i den periode på vinderkurs og vikingerne måtte kæmpe hårdt for at hægte sige på. Med 20 sekunder tilbage er muligheden for udligning tilstede, men chancen forspildes og Give kunne med en 39-38 sejr løse billet til 6. runde i Santander Cup.

Lørdag kl. 14.00 gælder det sæsonens sidste hjemmekamp mod ligareserverne fra Kolding IF. En sejr til vikingerne og pointtab til Fåborg er der dømt oprykningsfinale i sidste spillerunde, hvor OHK og Fåborg tørner sammen i Fåborg.