2022/23

ÅRETS SPILLERE i 2022/23

Hvert år kåres en spiller i hver børne- og ungdomsgruppe som "Årets Spiller"

Titlen gives i hver gruppe og det er medspillere og trænere i gruppen som indstiller.


Trænere og ledere har i 2023 kåret følgende spillere: 


U6-8: Alle er "årets spiller".
U9 Drenge/Piger: 
Thor Ross Vilhelmsen

U11 Piger: Anna Donbæk Christensen.

U11 Drenge: Esben Donbæk Christensen

U13 Drenge/pige: Samuel Pedersen

U15 Piger Thea Schiffer

U15 Drenge Viktor Skovgaard


Dame Fynsserie:  Cecilie Marie Larsen

Herrer 1. Division: Kristian Ruben Poulsen

Herrer Fynsserie: Mads Jeppesen

Herrer Serie 2: Jonas Jørgensen

Håndbold Fitness: Malene Rosengaard Nielsen


Trille trolle, Hold Glad og Håndbold Fitness er grupper hvor man ikke kåre en årets spiller.


Du kan læse om aktivitet på de enkelte hold, samt begrundelse for valget af de enkelte, ved at klikke på navnet.


Alle fik flotte ord med på vejen og en t-shirt med Tekst "Årets Spiller"


Stor Tillykke til alle prismodtagerne.


Igen i år havde Danni helt styr på tekster og detaljer om alle hold. 


Glade titel-modtagere.

Alle spillere på U6-8 er "Årets spiller"


U9 Drenge/Piger:

Om holdet

Disse dejlige unger har i denne sæson været u9-spillere. 

Der er blevet gået til den og to af de store ændringer fra at spille mini-bane til kort-bane er jo helt klart at nu benyttes det rigtige målfelt og i starten af sæsonen kan der godt være langt ind til det der mål når man skyder - men sådan føles det ikke længere - og det andet er at man nu må tackle i forsvaret - og jeg kan love for at der bliver delt “kram” ud til modstanderne.



Om Årets U9- Drenge/pige spiller

Årets spiller - hvem skal det være - og hvordan vælger man den rigtige…
På u9 blev der stemt om det - både blandt forældre og spillere. De fik tre spørgsmål: Hvem er den bedste spiller?

Hvem har udviklet sig mest?

Hvem er holdets ven? 

Tre spørgsmål - tre stemmer.

Da der blev talt op, var det tæt løb. 

Alle havde fået minimum én stemme. 

Nr 4 havde fået 5 stemmer

Nr 3 havde fået 6 stemmer

Nr 2 havde fået 7 stemmer

Nr 1 havde fået 8 stemmer

Årets spiller på u9 22/23 er Thor Ross Vilhelmsen


Stort tillykke til Thor


Retur ->

Årets spiller på u9-drenge er Thor Ross Vilhelmsen

og træner Stella Vilhelmsen


U11 Piger

Om holdet

U11 piger er et hold fuld af energi og masser af humør. De er ikke blege for at tage kampen op mod hverken et drengehold eller u13 hold. Det er et hold, hvor der er plads til alle og hvor man helst vil bruge hele træningen på at spille kamp.


Om Årets U11- Pige spiller

Hun har en kæmpe kampgejst og er skarp i diverse finter. Hun er holdets humørbombe og god til at få alle med. Hun giver sig altid 100% til både træning kamp. Alt i alt en klasse holdkammerat og en fornøjelse at have som spiller.

Året spiller er… Anna Donbæk Christensen




Retur ->

Årets spiller U11-piger Anna Donbæk Christensen
og træner Marthine Hansen


U11-Drenge:

 Om holdet.

Jeg må starte med og sige, at det har været en helt igennem fantastisk og lærerig sæson med disse drenge. 🤩 Som jeg sent vil glemme.


De er nogle super, fantastisk og virkelig seje børn, som altid møder til træning i højt humør…nogen gang lidt frisker end andre 🤣

De er sjove og kan lide og lave sjov med hinanden. 

De har et dejligt kammeratskab sammen og tværs med vores u11 piger som vi deler træning sammen med. 


De har været meget imødekommende overfor vores nye tiltag på holdet og det vi har udfordret dem med. 

Lige fra sjove inspirerende ting fra YouTube til Dhf’s trænings øvelser. 


De er blevet klogere på en masse forsk. finter, back skud og indlæg til stregen/overgangen og blive utrolig stærke i deres forsvarspil og har udviklet deres angrebsspil. Samt deres straffe skud er og blevet virkelig gode. 


Til vores stævner har de altid vist gå på mod, og turde prøve lidt forskelligt af i kampene, som de har øvet derhjemme.

De har aldrig givet op selvom de til tider, kunne være en del bagud. De har altid kæmpet videre og hivet hinanden op.


I hele sæsonen har vi gjort meget for, at alle skød på mål, da det har været med til og løfte fællesskabet og styrken på holdet.💪


Det har altid været så hyggeligt og være afsted med disse skønne unger og det har været så dejligt at forældrene har støttet op om holdet. 


Men vil sige, at alle drengene har udviklet sig helt vildt. Både, skud, teknikker, balance af egen krop og energi til spillet.



Om Årets U11-drenge spiller

Årets spille bliver

Esben Donbæk Christensen


           Stort tillykke til Esben Donbæk Christensen




Retur ->

Årets spiller på U11 Drenge Esben Donbæk Christensen

og træner Carina Svendsen


U13-Drenge/Pige: 

 Om holdet

Holdet er en blanding af piger og drenge.

Vi er nu 12 spillere. Da holdet starte efter sommerferien, var de 3 drenge og 3 piger, hvoraf der var 2 drenge med mere en 2 års erfaring håndboldspil. Der var 2 som havde spiller en halv sæson. Resten var helt nystartet. 

Det har været nogle positive unge mennesker som har mødt frem til træning 2 gange om ugen, selv om træneren måske ind i mellem har været lidt hård ved dem, da vi jo skulle nærmest starte fra 0. 

Derfor har de 2 drenge som har spillet i flere år, også været tilknytte U15 drenge, så de kunne blive udfordret på en anden måde. Samtidige gave det resten af holdet mulighed for at arbejde med grundprincipperne for håndboldspillet. Dette har så afgjort haft en gavnlig effekt, så vi nu i slutning af sæsonen står med en flok spillere som har udviklet sig helt enormt.

Ud over det håndboldmæssige, har der jo også været visse udfordringer ved træne piger og drenge sammen. For det er ikke altid træningen har forløbet som træneren havde planlagte hjemmefra. Hvis hormonerne lige den dag drillede lidt, så man måske ikke helt er så koncentreret som man bør være være:

Det har altid være nogle sjove træninger,  hvor spillerne har gjort det bedste de kunne. Derfor var træneren også indstillet på at, alle spillere var året spiller. Men nu er det jo sådan at der skal vælges én som årets spiller.



Om Årets U13  spiller

Året spiller er en person som er meget stille i sin adfærd, 

men som er utrolige viden begærlig og vil gerne udvikle sig. 

Spillerne har sagt om personen han er en god kammerat og altid glad og hjælpsom, 

Årets spiller er Samuel Pedersen 



Retur ->

Årets Spiller U13 Samuel Pedersen



U15-Piger: 

 Om holdet

U15 piger havde en svær start på sæsonen, da holdet hen over sommeren af forskellige grunde var blevet reduceret fra 12 til 6 spillere. De valgte dog at tro på deres træner, der fortalte, at de nok skulle blive et hold, selv om han da i perioder også selv var lidt tvivlende.

Nogle for det meste glade piger samt nogle faste træningsmakkere i U15 drengene holdte heldigvis modet oppe i opstarten, hvilket resulterede i, at vi efter 2. turneringskamp var kommet op på 9 spillere, der har holdt ud hele sæsonen.

I starten af sæsonen kunne det godt ses, at holdet havde mistet deres bagspillere fra sæsonen inden, hvilket er en dårlig kombination med, at man skal lære at bruge harpiks.

Lidt inde i sæsonen, kom Nanna fra efterskolen heldigvis og spillede med holdet i en periode, hvilket var nok til at de kunne tæve drengene til træning.

Det gav holdet noget ekstra selvtillid, og kombineret med en masse arbejde på træningsbanen medførte det, at en masse fejlafleveringer i starten af sæsonen blev erstattet med tro på egne evner, så mængden af fejl er blevet kraftigt nedsat og i stedet erstattet med tro på sig selv i dueller og afslutninger. Denne udvikling er sket til trods for, at deres ellers ret erfarne træner har skulle lære, at hans rettelser til træninger ikke altid er blevet godkendt, og han i stedet har fået en masse nej’er og stop-tegn med hænderne i hovedet, når han har prøvet at rette.

Det er dog ikke kun pigerne, der har lært nye ting i år. Deres trænere har fx efterhånden også lært, hvordan man på forskellige måder retter en hestehale, der ikke sidder ordentligt, eller de har i hvert fald lært, at man skal huske at have harpiks på hænderne til træning og kamp, hvis man vil slippe.

Selv om pigerne har udviklet sig meget, er det også et meget socialt hold, der i perioder snakker en del til træning, og som er rigtig gode til at være sammen i omklædningsrummet lang tid efter træningen er slut.

Det har også betyder, at holdet sammen med drengene har lavet en del socialt, herunder er det blevet fællesspisninger for holdet, sociale dage sammen og en fælles tur til en champions league kamp.

Både til træning, kamp og sociale arrangementer er det en fornøjelse at være træner for pigerne, selv om det da har givet en del svinere til træneren. 


Om Årets U15 pige  spiller

Da U15 pigerne er en fantastisk flok piger, der alle har udviklet sig meget i år, ville trænerne kunne pege på dem alle til årets spiller, og i diskussioner om hvem der skulle vinde, har deres trænere heller ikke været enige. Det er derfor heldigt, at det er pigerne selv, der har stemt på, hvem der skulle være årets spiller.

Om årets spiller har pigerne skrevet:


”Hun er bare bedre”, ”Hun er altid i godt humør og er pisse god”, ”Hun er altid glad og en god spiller”, ”Hun er en holdkammerat og altid i godt humør”, ”Hun stiller op som en god kammerat, og hun har udviklet det godt socialt”, ”Hun har udviklet sig utroligt meget det her år. Hun har været en kæmpe del af, at vi har vundet så mange kampe. Hun er aldrig nogensinde i dårligt humør og er altid glad”, ”Hun er en mega god holdkammerat, og så er hun ligeglad med, om hun kan tingene, hun prøver bare. Og så har hun udviklet sig enormt meget”, ”Hun er bare bedre”

Ja, hun har 8 holdkammerater, og hun har fået 8 stemmer, så pigerne er ret enige om, hvem årets spiller er.


Årets U15 pige spiller er:
Thea Schiffer



Retur ->

Årets Spiller U15 Piger Thea Schiffer

og træner Jeppe Corfitz  og Lucas Kondrup



U15-Drenge: 

 Om holdet

Startede 9 og sluttede 10 mand. Denne sæsons stamme var på 7, som fik hjælp fra U13 drenge og U15 piger, det skal de have stor tak for. Senere på sæsonen er der kommet nye ansigter til og vil prøve kræfter med håndbold. Drengene kæmpet flot i deres række før jul og var tæt på en oprykning, men det endte det ikke ud i og dermed endte vi på en flot 3 plads. Efter jul skulle der kæmpes endnu mere, og vi endte i en solid midterplacering.


I år har der været træning 3 gange om ugen. Hvor vi kunne sætte mere fokus på den enkelte spillere og deres position. 


Udviklingsmæssigt har vores fokus været på at fået samlet gutterne og få et godt socialt sammenværd. Mens håndboldmæssigt har vi kigget på at udvikle drengenes forståelse af håndboldspilet, og lærer at spille sammen som et hold. 



Om Årets U15 drenge  spiller

Årets spiller er en spiller som næsten aldrig stiller spørgsmål til trænerens valg af position og hvad vi nu ellers kunne finde på. Det kunne jo være vi også vil have ham til at tage kasser ind efter træning. Årets spiller har spillet lidt forskellige positioner, og man kan altid regne med han går ind og giver sig 110 procent selvom der kan være stor størrelsesforskel. Han har en god teknik og har udviklet en god forståelse for spillet. Han er med til at skabe god stemning blandt sine holdkammerater og kan godt lide at lave lidt sjov. Han er nysgerrig og stiller gerne spørgsmål hvis træneren bruger teknisk fremmedsprog. 

Stort tillykke til årets spiller på U15 drenge Viktor Skovgaard


Retur ->

Årets Spiller U15 Drenge Viktor Skovgaard

og træner Mathias Hansen og Lucas Kondrup



Herrer 3. hold:

 Om Holdet

Træneren ser i år tilbage på en lidt blandet sæson ift. resultater, hvor det i perioder er blevet til nogle store nederlag, mens det dog også er blevet til en del lige kampe, når vi har fået den forventede hjælp fra vores Fynsseriehold, og vi har fået de 6 point, vi plejer at få pr. halvsæson (hvis vi vandt i dag).


Stemningen er heldigvis blevet holdt nogenlunde oppe i de dårligere perioder, da vi igen i år har haft en ret stabil stamme på omkring 7 spillere. Igen i år mangler den sidste stabilitet dog ud over de 7 spillere fra stammen, så vi nok igen er det hold i klubben, der har brugt flest spillere i løbet af sæsonen, selv om det kun er blevet til 28 forskellige spillere i år.


Vi er samtidig blevet mere stabile til træning, hvor vi har haft omkring 7 spillere stabilt til træning, hvilket er en klar forbedring ift. sidste år.


Om årets spiller 3. hold herrer

Det gjorde også valget af årets spiller på serie 2 noget sværere i år, hvilket førte til en afstemning blandt de 7 mest stabile spillere på holdet. Heraf fik 4 af dem en stemme, og vinderen vandt kun med en enkelt stemme over nummer 2.

I sin egen stemme lagde årets spiller selv fokus på, at man som årets spiller skal indeholde tre kvaliteter:

1. Man skal være en super fyr uden for banen, så det er meget passende, at der i en stemme står, at årets spiller altid bidrager med den god stemning på holdet, både til kamp og træning.

2. Man skal have en fed mentalitet. Om ham selv er blevet skrevet, at han altid prøver at gøre sit bedste, ind til kampen eller træning er forbi, og han altid er stabil til kamp og træning, men han dog i perioder brokker sig lige rigeligt til dommeren.

3. Man skal være en af de vigtigste spillere på holdet. Så derfor er det heldigt, at der om ham selv er blevet sagt, at han laver en god portion mål, gerne med sin legendariske underhånd, han er den spiller, der kan løfte vores spil til det ekstra til kamp, og han er på mindst lige så højt niveau som os andre, selv om han kun har 9 fingre.

Til sidst gjorde han opmærksom på, at man godt kan vinde, selv om man holder med et ynkeligt fodboldhold. Da han selv holder med Arsenal, passer det også meget godt.

Til sidst vil træneren tilføje, at det er tydeligt, at årets spiller er en af de mest rutinerede spillere på holdet, da han efter afstemningen pludselig er blevet meget ustabil og bl.a. har meldt afbud til de sidste tre kampe. Den første af kampene kunne han ikke deltage i, fordi han skulle spille CS, og de sidste to kampe samt aftenens arrangement har han misset pga. en ferie til det afrikanske.


Men vi skal da nok købe en kasse på hans regning, selv om han ikke er her!

Årets serie 2 spiller er: "DJ Greendahl" alias Jonas Jørgensen


Retur ->

Årets spiller på 3. hold herrer Jonas Jørgensen


Damer 1 hold:

 Om Holdet

Så er sæsonen næsten slut for dameholdet. Sidste kamp skal spilles i morgen.

Det har været en sæson præget af bøvl, få spillere, modgang, trænerudskiftninger og udfordringer med at få det sædvanlige spil til at hænge sammen.


Holdet er en skøn blanding af ungt talent, mellem årgange med faste meninger om sagerne (ja Arvad det er dig) og så den gamle garde – som jo slet ikke er så gammel endda.


Først og fremmest fortjener i alle sammen en kæmpe ros for at I har holdt ud! For at vi stadig har et damehold at bygge videre på og for at bakke op om projektet som I alle har gjort.


Jeg håber I er klar til en gang strandhåndbold lige om lidt og så ellers en ny sæson hvor vi starter det hele på en frisk.


Om årets spiller 1. hold damer

Til hæderstitlen som årets spiller er der mange holdninger og muligheder. Mor Jette mener at hele holdet fortjener titlen. Men den slags er vi altså videre fra - og det siden u8 😊

Men der har været en masse i spil:

Laura på målet - hun er vel den målmand i hele rækken der har haft flest redninger med hovedet i år

Og Johanne P der har spillet alle kampe med ondt over alt i den spinkle krop

Og Duch der har været sur på træneren for uklare beskeder om hvordan vi dækker op og hvordan vi spiller angreb

Og Arvad – der skal ha ros for indimellem at smile og en enkelt gang lige frem har rost en træning

Og Pernille, og Vanggård og Mie og Frede der har givet den en skalle og bakket op….

Men der er alligvel en der lige er et lille bitte stykke over resten.

Hun har stort set ikke misset en kamp eller en træning, altid med en super positiv atitude og altid med et kæmpe smil.

Er blevet presset i kampene og har slidt og slæbt.

Så derfor:

Årets spiller er Cecilie Marie Larsen



Tillykke til ?.


 


Retur ->

Årets spiller på 1. dame hold: Cecilie Marie Larsen


Herrer 2. hold:

 Om Holdet

tekst på vej



Om årets spiller 2. hold herrer

Tekst på vej

Årets spiller er Mads Jeppesen


Tillykke til Mads.


 


Retur ->

Fra venstre: Træner Jens Storgaard, holdleder Søren Rasmussen og Mads Jeppesen


Herrer 1. hold:

 Om Holdet

Tekst på vej


Om årets spiller 1. hold herrer


Tekst på vej

Kristian Ruben Poulsen.




 


Retur ->

Årets spiller på 1. hold herrer Kristian Ruben Poulsen


Håndbold Fitness:

 Om Holdet

For alle dem som vil holdes sig igen og som stadig elsker håndbold.


Om årets spiller på håndbold fitness


-Mødestabil 👍🏼

-Humørspreder 😂

-God til at snakke, inden vi går i gang med træningen 😁

-Positiv 😃

-Skaber sammenhold 👨‍👩‍👦‍👦

-Kæmper, når der laves fitness 🤸🏼‍♂️🏑

-Kæmper, når der spilles håndbold 🥵

-Vil altid hygge bagefter træning 🍻

- Hun har været med fra start da, OHK tilbød håndbold fitness. 💪🏼

Årets 🎉Håndbold Fitness spiller 22/23:  Malene Rosengaard Nielsen




 


Retur ->

Årets spiller på Håndbold fitness Malene Rosengaard Nielsen

Share by: