Blog Layout

FISCHER vs HEJSEL...

feb. 25, 2024

Referat af kamp mod AGF 24. februar 2024     -   Resultat 36 - 32

Lørdagens revanchematch mod AGF Århus udviklede sig også til at blive en sand "kamp" om hvem der skulle blive kampens topscorer.

En kamp mellem vores egen viking Mads Fischer og gæsternes Mathias Hejsel.

Det vender vi tilbage med.

Kampen fik en livlig start, hvor måltavlen efter 4 minutter viste 4-4. Ikke mindst Mads Ficher piskede sine medspillere frem og ved stillingen 9-7 i nordfynsk favør gik kampen allerede ind i en afgørende fase.

De næste 10 min lukkede Kristian Ruben af i målet og da samtidig Mads Fischer fortsatte med sine scoringer og strøede om sig med målgivende afleveringer trak vikingerne fra og bragte sig i front med 16-9.

En solid føring der holdt frem til pausestillingen 20-14.

Efter pausen formåede gæsterne fra smilets by at holde trit med vikingerne. Ikke mindst pga af deres tempospiller Mathias Hejsel der med nogle hurtige kropsfinter gang på gang satte vikingernes forsvar skakmat.

Reelt udviklede det sig til en duel mellem Fischer og Hejsel om at blive kampens topscorer.

I slutfasen af kampen fik gæsterne reduceret til 32-28 og Felgreen måtte dirigere sit forsvar frem i en mere offensiv forsvarsformation for at stække de århusianske bagspillere. Det generede dog ikke Mathias Hejsel, der fortsatte sit onemanshow og landede på i alt 15 scoringer – heraf en del på straffekast. Fischer nåede flotte 13 scoringer – alle sat ind på "rene scoringer".

En 2x2 minutters udvisning i slutminutterne til Mikel Dalby fik ingen betydning og vikingerne kunne trække sig sejrrigt ud af revancheopgøret med en sejr på 36-32 på en dag, hvor kollektivet stod meget stærkt.

Allerede mandag den 4. marts er vikingerne på hjemmebane, når GOG 2 gæster Otterup Idræts Center. En kamp der fløjtesigang kl. 19.00