VIKINGER GRILLET FOR ÅBENT TÆPPE...

jan. 26, 2024

Referat af kamp mod SUS Nyborg 25/1       Resultat: 30-34

Hvad der på papiret lignede en overkommelig opgave mod rækkens bundhold fra SUS Nyborg, skulle vise sig at blive en kamp, hvor vikingerne i den grad blev grillet for åbent tæppe.

Fra start lagde de gulblusede - godt anført af Mads Fischer, et godt tryk på den gamle kongebys palisader og med 2 hurtige scoringer lovede det godt for kampen.

Østfynboerne ville det dog anderledes og med den tidligere ligaspiller og spillende træner Kristian Klitgaard i spidsen lynede han hurtigt 4 gange med sin frygtede underhånd og efter 11 minutter var gæsterne foran 7-3 !!!

En væsentlig årsag var endvidere en række tekniske fejl og manglende redninger i målet – faktorer som vi desværre har oplevet før.

Vikingerne havde svært ved an finde angrebsåbninger i det kompakte Nyborg forsvar og 2 brændte straffekast gjorde ikke situationen bedre.

Det var derfor en flok frustrerede vikinger, der med bøjede horn og sløve sværd satte kursen mod omklædningsrummet bagud 10-16.

Hvad der blev sagt i omklædningsrummet på blafre i januar vinden, men det var et forandret mandskab der blæste til angreb fra 2. halvlegs start og på få minutter var der reduceret til 14-16. Ikke mindst grundet en offensiv forsvarsformation.

Hurtigt reagerede gæsterne og gik over til "7 mod 6" hvilket fik dem på scoringstavlen igen.

Midtvejs i halvlegen ved stillingen 21-22 misser vikingerne en gylden mulighed for at udligne. Gæsterne rammes af en udvisning men samtidig brænder OHK et tilkendt straffekast. Overtalssituationen tabes med 2 mål !!!

Det lys der blev tændt for enden af tunnelen, da muligheden for udligne kom, skulle desværre vise sig at være et modkørende tog fra Nyborg.

Resten af kampen blev helt på gæsternes præmisser og frustrationerne var tydelige på og uden for banen.

Et overraskende og helt unødvendigt nederlag der nu sender serveretten over til Fåborg, der selv kan afgøre om de vil rykke i 1. division.

Kære vikinger – det kan I godt gøre meget bedre og vi håber stadig på en oprykningsfinale i Fåborg i sæsonens sidste kamp...