Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

REMIS I TÆT OPGØR...

TSOE 02 

Sidste onsdags vikingetogt til Kongernes Nordsjælland endte med et nederlag til oprykningsfavoritterne fra Nordsjælland Håndbold. Det positive fra kampen var en flot OHK dominans gennem hele 2. halvleg som dog ikke rakte til point.

Det var derfor en flok optimistiske vikinger der søndag satte kursen mod smilets by Århus, for at udkæmpe et nyt slag. Denne gang var modstanderen Skovbakken.

Sidst de hold mødtes for få uger siden, endte det med en 1-måls sejr til de gulblusede på et mål sat ind af Thomas Poulsen 2 sekunder før tid.

Kampen i Vejlby Risskov søndag eftermiddag blev på mange måder en kopi af den første kamp. Skiftende føringer – høj intensitet og dramatisk afslutning.

Efter en hurtig hjemmebaneføring og senere en føring på 9-6 til århusianerne, kunne man frugte at det ikke skulle blive til point til OHK på den råkolde februar søndag.

Den gode vikingeånd hersker dog stadig og OHK kunne gå til pause foran 15-13.

Der manglede dog parathed, da holdet kom ud efter pausen og igen bragte hjemmeholdet sig hurtigt foran med et par mål.

OHK fik hurtigt udlignet og resten af kampen blev en intens fight med skiftende føringer. 

Afslutningen blev højdramatisk, da Thomas Poulsen med 4 sekunder tilbage fik sin 3. udvisning ved stillingen 27-27. Nu var der maksimalt pres på den nordfynske forsvarsbastion.  

Skovbakken fik sendt et indspil ind til en helt fri Skovbakken spiller, der også fik sendt bolden mod mål. Heldigvis lød slutsignalet lige inden bolden passerede mållinjen og kampen endte meget fortjent 27-27.

Lørdag eftermiddag går turen igen mod Århus. Denne gang skal vikingeflåden dog lidt længere ud ad Grenåvej, indtil man når frem til den lille intime Skæringhal, hvor HEI har deres kamparena.

En kamp som fløjtes op kl. 15.00 

-tofte

 

 

 

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.