Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

NYT HÅNDBOLDDRAMA VENTER...

HCM01 

Det ene håndbolddrama afløser det andet.

Sidste lørdag sikrede vikingerne sig en vital sejr over Skovbakken med en sidste sekunds scoring af Thomas Poulsen.

Onsdag aften leverede de danske håndboldherrer et drama, der ikke kunne skrives bedre af førende kriminal forfattere. En kamp det allerede har skrevet sig ind i historiebøgerne.

Om det bliver lige så hektisk på lørdag, når OHK tager imod storsatsende HØJ Elite med Bo Spellerberg i spidsen, er dog nok tvivlsomt. Mindre kan også gøre det.

Kamptidspunktet er ændret til kl. 17.00 og kampen bliver Live streamet, så det nordfynske hånboldpublikum kan opleve den hjemme i stuerne.

Vikingernes holdfører Daniel ”Ludo” Nielsen har følgende bemærkninger forud for kampen.

Efter sidste weekends sejr over IK Skovbakken er det en top-tændt vikingelejr der er klar til at tage imod HØJ Elite. 

Inden sæsonstart var forventningerne til HØJ meget store, og med god grund. Et i forvejen solidt HØJ-mandskab blev tilført store etablerede 1. Division profiler i de tidligere Tønder spillere Alexander Hansen og Jeppe Jonasson. Derudover hentede man i GOG, Marcus Stroustrup som pt. er et af de største talenter i rækken. Alle 3 spillere der sammen med en, i forvejen solid trup burde give gode forudsætninger for at ligge som minimum at spille med om top-3 i 1. Division. Når man så tilføjer en af det bedste danske håndboldspillere gennem de sidste 15-20 år, nemlig Bo Spellerberg(pt. topscorer i 1. Div.), så må det være en skuffelse at man padler rundt midt i rækken uden rigtigt at være en del af kampen om 

oprykning til Ligaen.  

Vi selv ligger og kæmper for at holde fast i midterfeltet og holde os på den rigtige side af stregen. Inden sæsonstart havde vi en målsætning om at spille med om top 5-6 placering i rækken. En meget ambitiøs målsætning når man ser på de hold og set-ups vi ligger og kæmper mod. Corona har desværre gjort det til en meget uforudsigelig sæson. Flere gange har vi haft spillere ude og flere gange er kampe blevet udskudt. Nogle hold har været hårdere ramt end andre. Vi var især hårdt ramt i starten af turneringen hvilket også kostede os nederlag i de 2 første kampe. Kampe hvor vi med fuld trup havde haft gode forudsætninger for at hente 4 point. 4 point der ville have pyntet på den nuværende tabel. Hvordan det ser ud når de 26 kampe er spillet er der ingen der ved. Vi ved at når vi rammer vores niveau, så kan vi slå alle hold. Derfor har vi stadig en tro på, selvom det ser svært ud, at vi kan spiller med om en solid midterplacering i 1. division når det hele skal afgøres i de sidste runder. 

En sejr mod HØJ vil være et kæmpe skridt på vejen. 

Vi forventer en kamp med højt tempo, fight og masser af små detaljer som i sidste ende vil afgøre kampen om de 2 point.

RIGTIG GOD KAMP - KOM SÅ OHK”

-tofte

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.