Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

AFTALEBRUD UDLØSTE SEJR...

Haluret viste 59:46 – stillingen 27-27 og hærfører ”Ludo” havde trykket på den grønne Time-Out kanp. Nu skulle gameplanen for de sidste 14 sekunder iscenesættes.

Bolden skulle spilles på tværs to gange – TP skulle presse ind mod Skovbakkens forsvar - spille den under forsvaret og ind til Kildelund, som skulle sende den afgørende bold i nettet.

I stedet for at spille bolden ind til ”Kilde” svæver TP ind mod forsvaret og kanonerer bolden op i det fjerneste hjørne – stik imod alle aftaler og vikingerne sikrede sig i de absolutte sidste sekunder en vital sejr på 28-27.

Umiddelbart efter gjaldede de velkendte vikingebrøl ud i den mennesketomme hal. Brøl som ikke er hørt siden 2020.

Forud var gået en underlig håndboldkamp, hvor OHK hurtigt bragte sig i front med 7-3 og alle følte, at kursen var lagt.

Med 7 scoringer på 10 minutter vendte århusianerne fuldstændig rundt på kampen og nervøsiteten var tydelig at spore i de furede vikingeansigter.

På god fight lykkedes det dog at komme på 13-13 efter 30 minutter.

2. halvleg blev en nervøs og intens fight, hvor især OHK`s to fløjvikinger Mats Gordon og Simon Omme havde fået indstillet kikkertsigte og også endte med at blive flittigst scorende med henholdsvis 9 og 8 fuldtræffere.

Kampen i dag bød ikke på de mange redninger, men da kampen gik ind i sin afgørende fase markerede ind skiftede Frederik Skou sig med et pareret straffekast samt to superredninger på Skovbakken spillere i helt fri position.

Det lagde ekstra pres på spillerne fra den nordlige del af smilets by og det lykkedes dem at få udlignet til 27-27 med 14 sekunder tilbage.

Resten af ”historien” kan genlæses øverst i dette skriv.

Holdet har i den forgangne uge fået tilgang af den hurtige playmaker Mads Fischer Jensen fra Fåborg ØH. ”Fischer” fik efter et par mislykkede forsøg scoret sit debutmål i den gule vikingedragt, da han bragte holdet i front med 22-20. For historieinteresserede skal nævnes, at ”Fischer” er søn af den ”for mange år siden” hårdt skydende højre back Kenneth Jensen, der i flere sæsoner spille i OHK inden turen gik til Tved. Velkommen til ”Fischer” og mon ikke debutantmålet kostede en omgang lokalt vikingemjød.

Næste lørdag gælder det stort satsende HØJ med Bo Spellerberg i spidsen, der gæster Otterup Idrætscenter i en kamp der fløjtes i gang kl. 16:00

-tofte

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.