Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

NU GÆLDER DET FOR VIKINGERNE...

capion OHK NS 

OHK`s vikinger er kommet skidt i gang efter nytår og med nederlag i de to første kampe, hvor spillet også har været under niveau, skal holdet på lørdag forsøge at komme på ret kurs igen.

Kampen er ekstra vigtig, da lørdagens modstander fra SKOVBAKKEN er placeret lige over OHK med 1 point mere.

Cheftræner Daniel ”LUDO” Nielsen har forud for kampen følgende bemærkninger:

”Vi tager på lørdag imod IK Skovbakken.

De to første kampe i 2021 har bestemt ikke været kampe vi ser stolt tilbage på. En tandløs indsats mod Team Sydhavsøerne og hjemmekamp mod Skive hvor vi i kontrafasen blev blæst omkuld, skal nu revancheres mod Skovbakken. I de to første kampe har vi lavet alt for mange personlige fejl, der har manglet gnist i øjnene og vi har ikke været dygtige nok til at holde os til taktikken og gameplanen. Det skal der laves om på.

På lørdag står der Skovbakken på programmet. Skovbakken er et af de hold som vi sammenligner os med, men samtidigt også et hold vi mener at vi skal lande over i tabellen. Derfor er der i dag lagt op til en nøglekamp da vi ligger side om side med Skovbakken i tabellen.

Skovbakken er et ungt spændende hold som når tingene spiller, kan slå alle hold i rækken. Sidste år stod Skovbakken sammen med os selv, for de største overraskelser i 1. division, da begge hold lå og kæmpede om pladserne der ville give adgang til opspilskampe til ligaen. Så ingen tvivl om at det er et hold med masser af kvalitet der i dag gæster Otterup Idrætscenter. 

Vi glæder os til at revanchere årets to første kampe og vi er klar til at gøre alt for at hive de 2 point i land, så vi igen kan få lov til at råbe, skrige og synge i omklædningsrummet efter kamp. 

Vi håber i vil følge med hjemme i stuerne.”

RIGTIG GOD KAMP - KOM SÅ OHK

-tofte

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.