Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

OHK TABTE TIL SIG SELV...

Der er kampe i løbet af en sæson som bare skal vindes.

Torsdagens kamp mod HØJ var en af dem.

Efter gode præstationer mod Team Sydhavsøerne og Skive, var det med en vis optimisme, at holdet løb på banen til aftenens opgør mod østsjællænderne.

Kampen startede nervøst men med HØJ som det mest toneangivne hold. Bagud 4-6 efter 7 min. tog træner Torben Sørensen en helt naturlig Time-Out.

Effekten udeblev ikke og OHK kunne bringe sig foran 9-6 godt hjulpet på vej af en straffekastredning af Kristian Poulsen i Otterup-målet.

OHK Hoej01

OHK fortsatte de gode takter og efter 20 min. viste måltavlen 12-8 i hjemmeholdets favør.

Herefter blev angrebsspillet mere og mere forkrampet og bolden blev i al for høj grad afleveret på tværs uden skudtrusler fra bagspillerne.

HØJ fik udlignet til 12-12 inden OHK med to scoringer kunne gå til pause foran 14-13.

Efter pausen havde OHK fortsat store problemer i det etablerede angrebsspil.

De to hold fulgtes ad til stillingen 18-19. Her blev Anders Poulsen udvist i 2 min. og det straffede gæsterne konsekvent med 2 scoringer og pludselig var OHK bagud 18-22 og kampen syntes at have fundet sin vinder.

OHK var tvunget til at tage en Time-Out.

Igen havde OHK gavn af den lille pause og godt hjulpet frem af et oplagt hjemmepublikum og 4 mål af Mats Krog, var stillingen igen helt lige.

Det var dog i contrafaserne at OHK viste størst effektivitet og en lang række passivkendelser viste med tydelighed, at hjemmeholdet manglede fantasi og løsningsmodeller i angrebsspillet.

Det blev en neglebidende afslutning, hvor HØJ med to scoringer i det sidste minut sikrede sig en værdifuld sejr på 26-24.

Topscorer blev Mats Krog med 6 scoringer.

OHK Hoej02

OHK er nu placeret på en af de pladser, der sender holdet ud i nedrykningsspil. Der er dog fortsat en række kampe, til at hente de nødvendige point.

-tofte

 

 

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.