Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

OHK SIKKERT VIDERE I POKALEN...

 

Forud for onsdag aftens pokalkamp i Dalumhallen mod HC Odense, kunne man i kampprogrammet læse, at det bl.a. var en kamp om at have håneretten og det videre avancement i Santander Cup.

For OHK var det mere et spørgsmål om det videre avancement og at slippe igennem kampen uden at få nogle skader forud for de vigtige kampe i 1. Division.

Når det er sagt, så var aftenens kamp selvfølgelig også en kamp, som ingen af holdene ønsker at tabe. I begge lejre er der spillere, som kender hinanden særdeles godt og venskaber som i 60 minutter bliver udfordret lidt.

Det er jo netop det, der er charmen ved disse lokale pokalopgør.

Et meget tændt Odensehold bød fra første fløjt OHK`s spillere op til dans og fulgte rigtig godt med i kampens første kvarter og til stillingen 6-6. Herefter fik OHK slået et lille hul og kunne gå til pause foran 11-9. En smal føring der ikke mindst skyldtes fremragende målmandsspil af Kasper Kousholdt.

Efter pausen fik OHK lagt et tungere tryk på Odenses forsvar og der blev endvidere skruet lidt op for tempoet. Herefter kunne de gulblusede bringe sig i front med 6 mål og havde kampen under fuld kontrol. Ikke mindst med en velspillende Kristian Poulsen i målet og i angrebet viste Daniel Jørgensen stor aggressivitet med flere scoringer til følge i 2. halvleg.

Odenses herrer smed dog på intet tidspunkt håndklædet i ringen. Specielt Christoffer Werenberg holdt et højt niveau og var hele tiden en trussel mod OHK`s forsvar.

Aftenens kamp gav spilletid til nogle af de spillere, der normalt ikke er så meget på banen og de kvitterede med gode aktioner og mål.

Slutresultatet blev en sikker sejr til OHK på 30-24 og videre avancement til 5. runde i Santander Cup.

-tofte

 

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.