Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

OTTERUP HK FORLÆNGER MED TRÆNERTEAM

 

Torben Sørensen der de seneste to sæsoner har stået i spidsen for OHK`s  1. Divisionshold, som i øjeblikket er placeret på en flot 6. plads, vil også i sæsonen 2017-18 være at finde som cheftræner i OHK.

 

Klubben fortsætter endvidere samarbejdet med assisterende træner Daniel ”Ludo” Nielsen og målmandstræner Thomas Bredahl.

   torben srensen     ludo  Thomas bredahl

 

Sportschef Palle Pors lægger ikke skjul på, at det har været vigtigt at kunne fortsætte det positive samarbejde med det eksisterende trænerteam.

 

Vi er i OHK rigtig glade for at kunne fortsætte samarbejdet med det eksisterende trænerteam og ikke mindst at cheftræner Torben Sørensen fortsat er at finde i klubben.

Torben har med sin store erfaring og tilgang til trænerhvervet skabt et særdeles positivt træningsmiljø i OHK. Endvidere formår Torben at have individuel fokus på den enkelte spiller og dennes udviklingspotentiale. Faktorer som vi i OHK vægter meget højt.

Vi glæder os derfor til at fortsætte samarbejdet med vores nuværende trænerteam”.

 

Torben Sørensen glæder sig også til at fortsætte sit arbejde i OHK

 

”Jeg er rigtig glad for at kunne fortsætte mit arbejde i OHK. Rammerne i klubben giver mig mulighed for at have fuld fokus på trænerarbejdet. Vi har i øjeblikket en ung og spændende trup og jeg glæder mig til at kunne fortsætte udviklingsarbejdet af såvel holdet som den enkelte spiller.

Dyder som fight – intenst træningsmiljø og samspillet med den enkelte spiller er ting som både jeg og klubben har meget fokus på.

Jeg glæder mig endvidere rigtig meget til at kunne fortsætte det gode samarbejde med Daniel og Thomas i trænerteamet samt den øvrige stab omkring holdet”.

 

OHK`s Elitebestyrelse

Finn Toftegaard

 

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.