Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

Lørdag eftermiddag skulle den nordfynske vikingehær forsøge at følge op på det flotte resultat i Odder i den svære hjemmekamp mod IK Skovbakken.

Efter kampen i Odder ser det efterhånden ud til, at de nye vikinger som er kommet med i styrmand Felgreens gule båd, er ved at finde fælles åretag.

IK Skovbakken har fået sammensat et slagkraftigt hold op til denne sæson med profiler som Christian Meklenborg – målmand Mads Meldgaard og den stærke streg- og forsvarsspiller Daniel Glud.

Det kyste dog ikke OHK, der fra start viste stor gejst og kontrolleret angrebsspil. Alligevel var det gæsterne der kom bedst fra start og bragt sig foran 8-6 midtvejs i 1. halvleg.

Vikingernes gode kampgejst resulterede dog også i en del udvisninger. Allerede efter 17 minutter havde Mikel Dalby og Thomas Poulsen begge modtaget deres 2. udvisning.

Det blev dyrt og Århusianerne kunne bringe sig foran 12-8.

Vikingebåden lå dog stadig stabilt og med nogle kraftige åretag lykkedes det et godt kæmpende OHK-mandskab at få udlignet til pausestillingen 14-14.

Kampen var igen fuldstændig åben.

De gode takter fortsatte efter pausen og med en storspillende Kristian Ruben i målet, fik de gulblusede lagt fundamentet til en stor 2. halvleg. Ikke mindst unge Simon Lindved fik forløst sit store potentiale og vist sine mange kvaliteter frem.

Morten Glasius og Kristian Larsen – med en fortid i HC Odense og også for alvor ved at være ”spillet ind på holdet” og havde nogle afgørende hænder med i det, der skulle blive en flot sejr over IK Skovbakken.

Der skulle dog bides nogle negle på lægterne inden sejren kom i hus. En føring på 21-17 efter 40 minutter blev reduceret til 26-25 med kun 2 minutter tilbage.

Vikingernes bedste våben i øjeblikket er et meget kontrolleret angrebsspil og det blev også afgørende for slutfasen, hvor vikingefolket bevarede roen og ikke mindst troen på egne evner og en vital sejr på 27-26 blev kørt i hus.

Topscorer med 6 scoringer og ”man of the match” blev Simon Lindved.

Simon Lindved

Næste søndag venter en svær opgave, når flåden sætter kursen mod Maribo for at møde topholdet fra Team Sydhavsøerne.

-tofte

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.