Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

Ajax 2021 06

Både AJAX København og OHK`s gæve vikinger har ikke fået den start på sæsonen, som man havde håbet på. Derfor var lørdagens kamp enorm vigtig for begge parter for at undgå unødvendige panderynker.

Inden kampen gik i gang var der blomster og pæne ord til Andreas Pihl, der op til denne sæson skiftede fra OHK og til AJAX København.

afsked pihl

Hermed var vikingernes venlighed overfor gæsterne også overstået.

Med en kompakt forsvarsformation, havde AJAX svært ved at spille sig til målgivende chancer. Når de endelig kom til afslutning, leverede Frederik Skou en ”skou” af redninger og var kampens helt store profil. Uden tvivl hans bedste kamp for OHK.

Det første kvarter af kampen var jævnbyrdig, inden vikinger med nogle kraftige åretag lagde afstand til gæsterne fra den københavnske stenbro.

Pausestilling på 13-10 til OHK.

Efter pausen fortsatte de gulblusede de gode takter fra første halvleg og var på et tidspunkt foran 23-17 og to vigtige point kunne øjnes i det fjerne.

Alligevel blev publikum holdt på pinebænken i slutfasen, hvor AJAX fik reduceret til 26-24 med 3 minutter igen.

Den kendte vikingeånd var endnu engang fremherskende og styrmand Felgreen kunne se sin gule hær passere målstregen efter 60 minutters god fight og en sejr på 29-25.

Topscorer for OHK blev Jesper Chapion med 7 scoringer.

Ajax 2021 04

Lørdag går turen til Jyllingehallen, hvor det gælder HØJ, der med Bo Spellerberg i spidsen kandiderer til at være med i oprykningskampen til Håndboldligaen.

-tofte

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.