Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

Det var en flok sårede vikinger, der sidste søndag vendte hjem til den nordfynske slette efter mødet med en flok bidske ulve på den jyske hede.

Vikingernes tandløshed stod i skærende kontrast til ulvenes skarpe bid og de gulblusede måtte derfor drage tomhændet hjem.

Sårene var blevet slikket i ugens løb og det var derfor en kampberedt trup, der fredag aften entrede kamppladsen i Otterup for at tage kampen op mod lokalrivalerne fra SUS Nyborg.

Lad det være sagt med det samme – der blev aldrig rigtig tale om kamp. Her var Vikingerne en klasse bedre end nyoprykkerne fra det østfynske.

Efter få minutter var stillingen 5-1 i hjemmeholdets favør og SUS Nyborg var tvunget til at tage en Time-Out.

Det ændrede dog ikke på vikingernes overlegenhed i alle spillets facetter og der var i første halvleg reelt tale om klasseforskel.

Halvlegsføring på 20-11.

Tvunget af placeringen i bunden fortsatte østfynboerne dog en heroisk kamp efter pausen og det lykkedes da også på god fight, at få brudt vikingernes flydende angrebsspil.

Mindske styrkeforskellen kunne de dog ikke og vikingerne fik justeret angrebsformationerne og da forsvarsmuren fortsat var intakt, kunne vikingerne sikre sig en helt fortjent sejr på 35-22.

På dagen var der gode præstationer af Kristian Ruben og Frederik Skou i målet. Glædeligt var det også at se Magnus Frisk tilbage efter en langvarig skadesperiode. Han blev da også mødt med klapsalver, da han løb på banen i 2. halvleg og kvitterede hurtigt med en flot scoring. Velkommen tilbage Magnus.

HEI 02

På venstrefløjen huserede Mats Gordon endnu en gang og blev kampens hardhitter med 10 pletskud.

Allerede tirsdag blæses der op til et nyt lokalbrag, når HC Odense kommer på besøg. Holdet leverede fredag aften en flot resultat med uafgjort mod storsatsende AJAX København.

Der er derfor lagt op til et intenst opgør tirsdag aften kl. 20.00

-tofte

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.