Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

TMS 03

Efter 2 år i TMS Ringsted vender Simon Omme igen tilbage til OHK, hvor han er klar til at tørne ud fra den kommende sæson.

Simon har i denne sæson været en af de bærende kræfter hos oprykningsfavoritterne og det er da også en glad sportschef Jan Trier, der nu kan indlemme Simon i næste sæsons OHK-trup.

Jan Trier siger: "Vi der i OHK er glade og stolte over, at Simon Omme har valgt at spille hos os i den kommende sæson".

Simon har tidligere med stor succes spillet i klubben, og vi håber og tror på, at vi får en endnu bedre spiller tilbage efter nogle år i TMS Ringsted.

Jeg har haft nogle rigtig gode snakke med Simon og det er en "sulten" spiller vi får tilbage. Simon glæder sig til at give noget af sin rutine videre til vores unge spillere og vi glæder os over at råde over to meget dygtige, men også meget forskellige højrefløje i den kommende sæson, hvor Simon Omme skal dele spilletid med Casper Juul Larsen.

Glæden er gensidig og Simon Omme har følgende kommentar til sit skifte tilbage til OHK: "Jeg glæder mig til at komme tilbage til Otterup Håndbold Klub efter to fede sæsoner i TMS Ringsted. Forhåbentlig kan jeg være med til at fortsætte den gode udvikling i klubben og øge træningsniveauet i dagligdagen. Lige nu er fokus dog 100% på at slutte godt af i Ringsted og forhåbentlig med en oprykning til håndboldligaen".

Vi ønsker Simon Omme velkommen tilbage i OHK og glæder os til samarbejdet.

-tofte

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.