Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

Kristoffer v

En tur til nordlige Århus sådan en søndag ved spisetid og så en håndboldkamp i den lille intime Skæringhal kræver de del koncentration.

Når modstanderen samtidig er et pointhungrende HEI hold i bunden af 1. division, bliver opgaven ikke mindre krævende.

OHK var dog bevidst om opgaven og startede godt ud med en føring på 4-2 efter 9 minutter og føringen blev udbygget til 10-6 efter 20 minutter. Spillet blev godt iscenesat af Kristoffer Vestergaard, der samtidig viste sig som en træfsikker skarpretter i afslutningsfaserne.

HEI der kæmper en svær kamp i bunden af rækken viste dog god kampmoral og specielt 10-målsskytten Niclas Skyt Nielsen voldte OHK store problemer.

OHK kunne gå til pause foran 13-11.

Efter pausen fortsatte jævnbyrdigheden, dog med OHK i teten og da Christopher Huus med 3 flotte mål og en del målgivende afleveringer, havde hjemmeholdet svært ved at nå helt op på siden af en flok stærkt kæmpende vikinger.

Mod slutningen af kampen fik HEI dog føling med OHK ved stillingen 28-27 men igen viste Kristoffer Vestergaard sig som en sikker dirigent og styrede på fornemmeste vis OHK`s angrebsmaskine i slutfasen.

Sejr på 31-30 i en kamp, som ikke var så tæt som slutresultatet angiver, men hvor OHK havde fint styr på begivenhederne gennem 60 minutter.

Topscorer blev Kristoffer Vestergaard med 9 mål.

Vikingebrølene kunne høres ind til Århus midtby og mon ikke der er blevet drukket et ekstra glas mjød på vej hjem til den nordfynske slette…

Næste søndag gælder det Roskilde Håndbold, der kæmper en svær kamp i bunden og lige pt ligner en potentiel nedrykker.

-tofte

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.