Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

THOE 2019 02

Normalt omgives fynske lokalopgør i herrernes 1. division af intensitet og kampen om vigtige point samt ”håneretten” frem til næste møde.

Det var dog ikke tilfældet i fredag aftens lokalopgør i det østfynske, hvor SUS-Nyborg tog imod OHK. Ingen af holdene havde reelt ikke noget at spille for, efter at nedrykninger og nedrykningsspil er droppet.

Men at tage til Nyborg og tabe havde OHK`s gule vikinger dog ingen ambition om, så hærskaren var klar fra første dommerfløjt og bragte sig hurtigt foran 5-1 og ved stillingen 7-2 var SUS-Nyborg ”tvunget” til at tage en Time Out allerede efter kun 8 minutter.

Hjemmeholdet havde det svært mod et solidt OHK-forsvar og vikingernes hurtige angrebskombinationer voldte hjemmeholdet store problemer.

5-måls føringen holdt frem til halvleg, hvor de gulblusede kunne gå til pause foran 18-12.

Efter pausen faldt vikingerne lidt i niveau uden på noget tidspunkt at blive presset. Der blev også ”eksperimenteret” lidt med udskiftningerne uden at hjemmeholdet for alvor kom tæt på. 23-26 var det tætteste inden vikingerne med et par kraftige åretag i slutfasen lagde til kaj med en sejr på 32-26.

Topscorer blev endnu en gang Mats Krog med 9 mål. Værd at notere sig var også, at Mads Fisher Jensen fortsætter sin positive udvikling efter skiftet fra Fåborg til OHK. Unge Fischer bringer tempo i spillet og også yderst farlig i sine comando-raids mod modstanderne forsvar. Spændende at følge hans udvikling i den kommende sæson. Nåh ja – 7 scoringer blev det også til i aftenens lokalopgør.

Allerede på tirsdag tørner de to hold sammen, når det gælder kampen i Santander Cup`s 6 runde. Kampen spilles i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter og fløjtes op kl. 19.00.

-tofte

 

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.