Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

Toender2020 2

Er man inkarneret oddset-spiller, er der gode chancer for en klækkelig gevinst, hvis man satser på et uafgjort resultat i OHK`s kampe. I de sidste 4 kampe er det blevet til 1 sejr og 3 uafgjorte kampe.

 

Kampen lørdag eftermiddag i den vestjyske marsk mod TM Tønder endte også remis, efter at vikingehæren med få minutter tilbage, havde bragt sig i front med 30-27.

 

Inden vi nåede til en hektisk afslutning, havde de 6 ”medrejsende” vikingefans – der i øvrigt klart overdøvede de 8 som holdt med hjemmeholdet – været vidne til en meget jævnbyrdig kamp.

 

Med en stærkt spillende Fredrik Schou Hansen i OHK-målet bragte nordfynboerne sig foran 6-3 på nogle rigtig gode contrafaser.

 

Herefter gik hjemmeholdet over til at spille ”7-mod-6” og vikingerne gik i en 5-1 formation i forsvaret. Umiddelbart en god forsvarsstrategi. Den gav dog åbenlyst store udfordringer, hvor man havde mere end svært ved at modstå de mange indspil til Tønders stregspillere.

 

Midtvejs i første halvleg fik TMT udlignet til 8-8 og herefter fulgte jævnbyrdigheden og 1. halvleg endte 15-15.

 

Efter pausen fortsatte hjemmeholdet med ”7-mod-6” og det udnyttede Frederik Schou i OHK-målet til 2 gange at score i det tomme Tøndermål.

 

Vikingefolket mangler dog stadig lidt skarphed, når der skal afsluttes i helt frie positioner og det blev da også det, der blev kampafgørende i de sidste sekunder.

 

Foran 30-27 med godt 2 minutter tilbage, havde OHK fået slået et hul og alt tegnede til en sejr. Alligevel lykkedes det et godt fightende hjemmehold at få reduceret til 29-30 med 18 sekunder tilbage. Hærfører ”Ludo” trykkede omgåede på den grønne Time-Out knap…

 

OHK fik sat et perfekt angreb op og med 5 sekunder tilbage kunne en helt fri søren Sell sende bolden mod TMT-målet. Endnu en gange parerede en storspillende Jonas Wilde og på den efterfølgende contra kunne Thomas Clausen via overliggeren sende harpiksklatten i mål til slutresultatet 30-30.

 

Jubelscenerne hos Tønderfolket var til få øje på, medens skuffelsen i vikingansigterne var lige så tydelige efter det vi vel bedst kan kalde en gang ”misk-mask i marsken”.

 

Topscorer for OHK blev Mats Krog med 9 scoringer.

 

På lørdag venter på hjemmebane oprykkerne fra Vendsyssel. En kamp der livestreames og som fløjtes i gang kl. 14.30.

 

-tofte

 

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.