Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

Efter mange åretag og vinden ind fra sønden var det en flok superfriske vikinger, der med lungerne fyldt med frisk efterårsluft stævnede ind til bolværket i Frederikshavn.

Halvanden time senere entrede vikingerne Arena Nord hvor det gjaldt opgøret mod opkomlingene fra Elitesammenslutningen Vendsyssel – tidligere også kaldet Frederikshavn.

Kampgejsten var intakt og efter 20 min var klanen i front med med 9-2 på en eftermiddag, hvor styrmand Jesper Chapion havde styr på taktikken og selv bidrog med flere pletskud.

Vikingerne sad tungt på begivenhederne gennem hel 1. halvleg og kunne gå til pause foran 12-5.

For en uge siden leverede nordjyderne et imponerende comeback i Odense i kampens døende minutter, hvor det lykkedes dem at hente en 3-måls føring.

Hvorfor nu pludselig blande det ind i dagens opgør…

Vikingerne fortsatte efter pausen ufortrødent fangst af sprællende ”spætter” og med 18 min igen, var der landet 17 imod nordjydernes sølle 9.

En ultra offensiv satsning helt op til midterlinjen af vendelboerne stressede hele vikingeflåden på og uden for banen og pludselige forsvandt manøvredygtigheden. Skib og besætning blev gang på gang ramt af en forkert sø, der bragte hjemmeholdet tættere og tættere på og man kunne begynde at frugte et faretruende forlis.

Begyndte det at ligne noget man havde oplevet i Odense sidste weekend…

På ”kysten” fulgte en flok nervøse og neglebidende tilskuere vikingerne stædige kamp, for at undgå at gå ned med mus og mand.

Nu er nordfynske vikinger som bekendt gjort af et helt specielt stof og med råb og indædt fight lykkede det at få flåden sikkert i land og sejrsråbene kunne få frit løb efter en smal sejr på 23-22.

capion OHK NS

Styrmand Chapion nettede 6 ”spætter” tæt forfulgt af Casper Juul med 5.

Efter hjemkomsten til den nordfynske kyst begynder nedtællingen til lokalopgøret mod HC Odense på lørdag kl. 16.00

-tofte

 

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.