Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

Man fornemmede allerede før lørdagens slag mod gæsterne fra de sydlige himmelstrøg, at der blæste milde vinde henover den nordfynske slette. Disse temperaturer steg yderligere, da en flok solbrændte øboer entrede arenaen i Otterup.

Lige efter dukkede en flok kampklædte vikinger op fra det sydøstlige hjørne af hallen til Yellow Vikings velkendte trommeslagere.

Der var blæst til kamp.

Lad det være sagt med det samme – det blev en af vikingernes absolut bedste kampe i meget lang tid. Til en god kamp skal der også en god modstander og det var lige hvad Team Sydhavsøerne var.

Første halvleg blev en målfattig affære. Dertil var de to forsvarere og begge holds målmænd stærkt spillende. OHK`s nr. 12 – Kristian Ruben Poulsen leverede spil af meget høj klasse. Forsvaret har fået mere fysik og holdt gæsterne i et solidt greb, når bolden nåede ind på stregen.

Halvlegsresultat 12-12 og indikation af en målfattig kamp.

3 hurtige træffere til 15-12 til OHK tegnede lovende for 2. halvleg og det rystede tydeligt Sydhavsøerne, der ikke kunne finde de rigtige angrebskombinationer. I målet fortsatte ”Faktor 12” med at beskytte vikingerne mod de mere og mere ophedede spillere fra de sydlige himmelstrøg.

Ved stillingen 21-17 til vikingeflokken spændte de for alvor armbrøsten og sendte den ene Pi(h)l afsted efter den anden og med 7 træffere i kampens sidste kvarter, blev Andreas Pi(h)l en afgørende faktor.

tsae 2020 1

En flot præstation blev kronet med en sejr på 33-28 i en kamp hvor samtlige vikinger leverede på højt niveau. Værd er også at fremhæve Mads Kildelund, der mere og mere er ved at blive en af nøglepersonerne i vikingeflokken – både i forsvar og angreb.

tsae 2020 2

”Faktor 12” og Pi(h)l er en af opskrifterne på at beskytte sig mod gæster fra de varme sydhavsøer.

Lørdag går det igen løs. Nu er det ikke varme fra syden, men barsk efterårsblæst fra nordvest der kan vente vikingerne, når de tager på togt til Skive.

-tofte

 

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.