INTENST LOKALOPGØR...

Slagmarken i Otterup Idrætscenter genlød af de vildeste vikingebrøl, da de lokale vikinger efter et intenst lokalopgør mod HC Odense kunne trække sig sejrrigt tilbage til deres vikingeborg.

HCO 2020 21 1

Forud var gået en af de mest intense håndboldslag, som de fremmødte har været vidne til i mange år.

Efter en mere end nervøs start, hvor de gulblusede spillede alibihåndbold og på intet tidspunkt udfordrede sin modstander, kunne HCO bringe sig foran 5-2 og hærfører "Ludo" måtte kalde til samling. Her blev der talt med stor hieroglyffer og budskabet var klart: "Kom nu fro f..... i gang".

Der skulle dog gå endnu 15 min. inden budskabet var trængt gennem vikingehjælmene og ind til den forlængede marv.

I halvlegens sidste minutter gæsternes føring på 11-6 reduceret til pausestillingen 16-13 i gæsternes favør.

Hærfører "Ludo" og hans vikinger forskansede sig de næste 15 min i deres kongsborg og hvad der blev talt om må stå som en hemmelighed.

Med et vip i første angreb og en scoring af Thomas Poulsen gav forhåbninger om at slaget endnu ikke var tabt.

Hele 2. halvleg blev en sand gyser, hvor OHK flere gange fik udlignet men hvor gæsterne igen og igen bragte sig foran med et par mål.

Med en storspillende Frederik Skov i OHK-målet og et heroisk kæmpende forsvar blev HCO for alvor udfordret. Samtidig lagde vikingerne ekstra pres på deres forsvarsbastion i "7 mod 6 spillet". HCO-skansen skælvede mere og mere som slaget skred frem og trætheden begyndte at indfinde sig.

HCO 2020 21 2

Netop i den fase og med 2 minutter tilbage satte vikingerne de afgørende stød ind og under de vildeste vikingebrøl på og udenfor banen blev sejren kæmpet i hus.

Hvad kampen manglede i kunstnerisk indtryk blev i den grad opvejet af rå fight og intensitet som sjældent set.

TAK for en vild håndboldfight – så spændende behøver det dog ikke at være hver gang.

Fredag gælder det slaget på den københavnske stenbro, når kursen sættes mod Baunehøjhallen og mødet med storsatsende AJAX København.

-tofte

albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma