Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

HØJ-LYDT BEGEJSTRING HOS HØJ...

Koege02

Der var HØJ-lydt glæde at spore i sekunderne efter sidste dommerfløjt hos gæsterne fra storsatsende HØJ Elite efter sejren på 28-27 over OHK`s gæve vikinger.

Tilsvarende var skuffelsen til at få øje på i den gule lejr.

Med rutinerede håndboldspillere som Bo Spellerberg og Morten Slundt på holdkortet har forventningerne været store hos HØJ. De har dog ikke helt indfriet de store forventninger og kampen mod OHK var ingen undtagelse.

Gennem hele 1. halvleg fulgtes de to hold ad og pausestillingen på 16-16 vidnede om en jævnbyrdig match.

Vikingerne havde problemer med at modstå HØJs contrafaser og bagud 4-7 måtte der tages en Time-Out. Hurtigt blev der udlignet til 7-7.

Indskiftede Frederik Skou leverede gode redninger og vikingerne fik flåden på ret kurs igen.

10 min inde i 2. halvleg måtte Søren Sell indkassere sin 3. udvisning og dermed rødt kort. Nu var vikingernes forsvar under pres, da forsvarskrumtappen Anders Poulsen er ude resten af sæsonen efter en overrevet sene i tommelfingeren og dermed også manglede i forsvaret.

I slutfasen bragte HØJ sig foran 28-24 og kampen virkede reelt afgjort. Det havde Andreas Pihl ikke til sinds at acceptere og med 3 bragende langskud på 3 minutter var der reduceret til 27-28 og chancen for point igen intakt.

Vikingerne var i boldbesiddelse de sidste sekunder men timingen i angrebsopbygningen kiksede og et sidste indspil til Mads Kildelund endte med en trillende bold hen ad gulvet samtidig med at kampen sidste fløjt lød.

HØJ-lydt glædes råb hos gæsterne og tilsvarende skuffelse i vikingelejren.

Et ærgerligt nederlag efter en egentlig ganske fin præstation, hvor Mats Krog og Andreas Pihl delte topscorerværdigheden med hver 7 scoringer.

Nu venter 3 udekampe og allerede onsdag går turen til oprykningsfavoritterne fra Nordsjælland Håndbold.

-tofte

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.