Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

3 NYE SPILLERE TIL OHK

Otterup HK forstærker sig via tilgang af to bagspillere og en stregspiller til den kommende sæson i 1. Division.

 

26-årige Jacob Fladegaard skiftede pr 1/5 til OHK. Den hårdtskydende højreback har de seks seneste sæsoner bombet løs i 2 divisionsklubben Faaborg, men et stort ønske om at prøve sig af i 1 division har fået bagspilleren til at skifte klub.  

Jacob Fladegaard FB

“Vi har gennem rigtig lang tid fuldt den fantastiske udvikling Jacob Fladegaard har været igennem under Johnny Hvid Sunesens kyndige vejledning i Faaborg, og Jacob er godt kendt med spillerne, spillestilen og ikke mindst trænerne i OHK. Vi ser Jacob som en meget seriøs håndboldspiller, og vi er sikre på at han i vores fantastiske træningsmiljø kan blive endnu bedre i begge ender af banen, og vi tror at Jacob gennem hårdt arbejde kan udvikle sig til at blive en profil i 1. division” siger sportschef Jan Trier.

 

På venstre back kommer der yderligere en Jacob til OHK. Vi får nemlig tilgang af den 21-årige Jacob Zøhner, som kommer med en fortid som bl.a ungdomsspiller i tyske Flensburg-Handewitt, Stadion og Næstved/Herlufsholm Håndbold. Den unge vestjyde har store ambitioner, og ønsket om at prøve sig af i 1 division har fået venstrebacken til at skifte til OHK.

Jacob Zhner FB 

“ Jacob Zøhner har gennem de sidste par sæsoner været en kæmpe profil i 2 division, og vi har tidligere snakket med Jacob om et skifte til OHK. Han er en ung spiller, der har store ambitioner med sit håndbold. Han arbejder stenhårdt, og gennem vores mange snakke med Jacob har vi fået en billede af en meget moden ung mand, der satser stenhårdt på at blive en bedre håndboldspiller. Vores to trænere i OHK, Daniel Ludo Nielsen og Jacob Felgreen er begge meget dygtige til at udvikle unge spillere, og vi er ikke i tvivl om at vi i den kommende sæson vil få lagt flere lag på Jacob Zøhners udvikling” siger Jan Trier.

 

OHK får også tilgang af en talentfuld stregspiller.

21-årige Søren Sell skifter til OHK fra ligaklubben Fredericia.

Sren Sell FB

Den garderhøje stregspiller har de seneste par sæsoner været ligareserve i Fredericia, hvor han har trænet med ligaholdet og spillet kampe på Fredericias talentfulde 2 divisions mandskab. Søren Sell har dog en drøm om at prøve sig af på et højere niveau, og skifter derfor til Otterup HK.

“ Søren Sell har længe gjort det fremragende i Fredericia, og er en kæmpe stregspiller, som fylder godt i landskabet. Han har en meget seriøs tilgang til håndbolden, og bliver helt sikkert en kæmpe gevinst i OHK. Vi har gennem vores mange snakke med Søren Sell fået en billede af en meget seriøs spiller, der har store ambitioner med sit håndboldspil. Han arbejder stenhårdt i begge ender af banen, og vi tror meget på at Søren Sell vil udvikle sig utrolig meget i vores fantastiske træningsmiljø” slutter sportschef Jan Trier i sin omtale af de 3 nye spillere.

 

OHK går derved ind til den kommende sæson med tre spillere på stregpositionen, da  klubben i forvejen råder over det rutinerede makkerpar Anders Poulsen og Mads Kildelund.

 

Der skal fra OHKs side lyde et stort velkommen til de 3 nye spillere.

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.