Håndboldskole 2014

Om U12 drenge

HS-webbanner

TAK for i år! Otterup HK håber, at alle både spillere og trænere har haft nogle gode dage med en masse nye håndboldoplevelser.

Der er blevet taget en masse billeder i løbet af dagene af træningerne i de forskellige grupper. Alle disse billeder kan ses i albumet "Håndboldskole 2014" Her. - albumet vil blive opdateret løbende.

Mandag

Mandag d. 4/8-14
Så er håndboldskolen 2014 i Otterup HK skudt i gang. Der blev budt velkommen ved Stig Hold, og derefter blev spillerne delt ind i deres grupper. 
Prsentation w Derefter fuldte udlevering af tøj, og der blev taget holdfoto i de fine røde håndboldskoletrøjer. U10 w
U-10 gruppen. U12 piger w
U-12 pigerne. U12 drenge w
U-12 drengene. U14 w
U-14 gruppen. Dagen har budt på en masse forskellige aktiviteter i hallerne og udendørs i det dejlige sommervejr.
Der er blevet lege fangelege, løbet, og selvfølgelig spillet med bold. Der har dog også være tid til lidt styrketræning og noget lidt mere teknisk træning. 
Der er desværre ingen billeder fra dagens aktiviteter, men det håber vi meget, at der kommer fra i morgen. 
Vi håber at alle spillere har haft en god og sjov dag. Det er okay, hvis I er lidt trætte nu, men så gå tidligt i seng, for der venter jer nogle hårde dage! ;)  Ses friske og veludvilet i morgen! 

Tirsdag

 
Tirsdag d. 5/8-14

I dag har vi haft besøg af Jonas Stubager, som spiller på klubbens 2. divisionshold. Han har været rundt til alle grupper, hvor han har lært lidt tricks fra sig. Jonas spiller venstre fløj, så han havde i dag blandt andet fokus på faldteknik, fløjskud og skruebolde.  hs2014tirs53
Her træner Jonas med U-10 gruppen.

hs2014tirs91
Her øver U-14 gruppen skruebolde med Jonas. hs2014tirs59
Udover besøget af Jonas, havde U-14 gruppen glæden af, at 2. division herres træner, Mads Hovgaard, var forbi. Mads' træning havde fokus på forsvarsbevægelser, og han gav spillerne en forståelse for, hvordan man skulle hjælpe hinanden i forsvaret. Stor tak til Jonas og Mads for at komme og give spillerne en god oplevelse. Tak for besøget!
Der er i dag blevet taget en masse billeder af træningen i de forskellige grupper. Alle disse billeder kan ses i albumet "Håndboldskole 2014" Her. Vi håber at alle deltager har haft endnu en god dag på håndboldskolen! -vi ser frem til endnu en hård, men sjov dag i morgen! ;)

Onsdag

 
Onsdag d. 6/8-14

Dagens vejr var heldigvis fantastisk, hvilket var godt, da der var strandhåndbold på programmet. 
De forskellige grupper var skiftevis på stranden for at spille kampe i sandet.  IMG 5535-web
Her er det U-10 gruppen, som er på stranden.

 

Imens den ene gruppe var på stranden, trænede de to andre grupper i hallerne, og der var igen gæstetrænere på besøg. Denne gang var der besøg af tre herrespillere fra 2. divisionsholdet, Tobias Møller, Daniel Lund og Anders Poulsen, som sammen havde en træning med hvert gruppe. Deres træning havde fokus på stregspillet og vigtigheden af at kunne udnytte det, men deres var også plads til lidt sjove lege.  IMG 5657-web
Her har U-10 besøg af Tobias, Daniel og Anders. - og der blev også tid til at give et par aftografer til spillerne. 
IMG 5710-web Stor tak til Tobias, Daniel og Anders for besøget. Spillerne nød jeres selskab! TAK for det! For U-10 blev dagen af sluttet med en turnering og efterfølgende vandkamp, da det var deres sidste dag på håndboldskolen. 
Vi håber, at U-10 har haft nogle gode dage. Da dagens træninger var slut kl. 17:00, indtog trænerne banen og bød U-14 spillerne på kamp. Pigerne spillede første halvleg, og drengene. Kampen bød på mange chancer i begge ender, og det skal siges at trænerne bestemt ikke var velspillende. De havde mange tekniske fejl, men kom dog også med lækkerier, som vip, skud bag om ryggen og andre sjove detaljer, som kunne inspirere både modspillere og publikum (U-12 spillerne). Selvom U-14 spillerne spilede godt og gav alt, hvad de havde, måtte de desværre lade se sig slået af trænerne. ;)  Resten af aftene bød på aftensmad, hygge i hallen, og senere var der kage og saftevand, inden at sengen kaldte. 

 

Torsdag


Torsdag d. 7/8-14

Torsdag startede allerede kl. 6.30, hvor spillerne blev vægget. 
U-14 tog en tur på løbebanen kl. 7.30 for at løbe en cooper-test, og derefter var der velfortjent morgenmad.
Begge grupper startede træning kl. 9.00 i hallerne.  Kl. 11.00 startede dagens højde punkt, nemlig den afsluttende fælles turnering. Alle spillerne blev blandet og delt i seks hold, som spillede alle mod alle.
Efter 15 afviklede kampe havde Brasilien og Andeland fået flest point og skulle i finalen. IMG 5730-web
Her ses de to finale hold klar til at ønske hinanden god kamp. IMG 5735-web IMG 5737-web
Finalen blev afgjort over 2x8min, og da det afsluttende fløjt lød var Brasilien foran med 5-4 og kunne kalde sig vinderne.  IMG 5744-web
Bransilen. Vinder af turneringen. Stort tillykke! Tak til alle deltagere for nogle skønne, men hårde dage. Vi håber, at alle har haft det sjovt og er taget trætte hjem. Der skal også lyde en kæmpe tak til alle trænerne for at give spillerne en masse nye håndboldoplevelser! TAK!!! TAK for i år!