Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

Træner i børn/ungdom næste sæson

Så nærmer sommerferien sig, hvor børn og forældre rigtig skal hygge, med hastige skridt, alle vores børn og unge har sunget feriesang i skolen. Vores store fælles folkefest i byen, kræmmermarked er lige om hjørnet. Vi i børne- og ungdoms bestyrelsen har arbejdet på at få trænerkabalen og træningstiderne til at gå op. Vi kan med glæde oplyse om følgende:

 • U6 - der har vi to unge mennesker, med masser af gå på mod, Mathilde Møller og Sofie Rokkjær. Vi mangler en voksnen som kan gå ind i dette træner team, er det dig?
 • U8 - Ane og Tina Frederiksen, Ane er ny i klubben, så byd hende velkommen. Tina tager en tørn mere, det er vi alle rigtig glade for.
 • U10 piger, der har vi fået 3 friske piger, Laura Bruun, Louise Bjørnskov og Sofie Knudsen, alle med et stort hjerte i OHK.
 • U10 drenge har vi fået Anette Knudsen tilbage, fedt, efter 4-5 års fravær, hun kender den daglige gang i OHK. Hun får hjælp fra 2 af vores U18 drenge, Victor Petersen og Magnus Honoré, fedt.
 • U12 piger har fået et stærkt team. Mette Kornelius har sagt ja, hun er meget vellidt blandt børn og forældre. Hun kommer med stor energi. Mette danner træner team med Dan Kristensen. Dan har tidligere træner U12 piger i Stjernen, der havde han 34 piger. Vi byder Dan velkommen til OHK.
 • U12 drenge har i år glæde af Jeppe Andersen. Jeppe er igen i år tilstede i hallen, både som træner og spiller. Det er vi meget glade for.
 • U14 piger har i år et super trænerteam, som tager et år mere, tak. Lars Duvander som ansvarlig,​og hjælpetræner ​Dorthe Skogemann, Laila Rasmussen, Trine Svensson og Jan Larsen som deres fysiske træner.
 • U14 drenge har i år Thomas Svensson tilknyttet. Thomas blev k​året som året ungdomsspiller (U18) i OHK sæson 15/16 - Sådan!
 • U16 drenge har fået en stor kapacitet, Stig Hold har valgt at bruge en sæson på vores U16 drenge. Det er OHK meget taknemmelige for.
 • U16/U18 piger bliver slået sammen, der er piger som skal på efterskole og der er piger som kommer tilbage, derfor var det vigtig vi har nogle trænere, som står klar, og det har vi. I sæson 16/17 er vi glade for at kunne præsentere et erfaren team, som har meget spil, træning og klublivet/fællesskabet med i bagagen. De vil give så meget ud af deres erfaring, så pigerne får en masse gode oplevelser og glade håndbold timer mm. Byd velkommen til Tanja og Henrik Lønfeldt. ​
 • U18 drenge har fået et meget stærkt erfaren trænerteam​, Tobias Jørgensen og Ivan Petz, som skal øse ud af alt deres viden og erfaring. Det er så fedt, også stor tak til dem.

 

Alle trænere får og kan få en masse inspiration af Daniel "Ludo", som er tilknyttet klubben i en funktion som inspirator/konsulent for vores børne- og ungdoms trænere. Dette samarbejde glæder vi alle os til.

Angående træningstider, hold øje med vores hjemmeside, www.otterup-hk.dk i den kommende tid.

Husk opstart af sæson 16/17 sker i uge 33

Vi glæder os til at byde alle børn, unge og trænere velkommen til endnu en spændende, lærerig, masser af fællesskab og masser af håndbold sæson efter sommerferien.

Go' sommer til alle.

Håndbold hilsner fra

Børne- og ungdomsbestyrelsen.

hndbolde

  albani  fyens  meny120  nordfynsbank logo  intersport logo  puma  ugeavisen

Støt vores sponsorere - de støtter os

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.