Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

U18 piger blev stævnevinder

OHK's U18 piger blev stævnevinder trods sløv start.

strandhb07

Lørdag den 28/5, tog 7 friske piger og en træner til Kerteminde for, at spille strandhåndbold, vinde et stævne og have en masse sjov.

Programmet lød på 3 kampe mod henholdsvis Næsby IF, Højfyn Håndbold og Glamsdalens Idrætsefterskole, men da vi mødte op på stævnekontoret blev vi informeret om,
at Højfyn Håndbold havde meldt afbud og derfor blev der lavet en dobbeltturnering, hvilket betød vi skulle møde Næsby IF og Glamsdalens Idrætsefterskole 2 gange og i stedet for at spille 3 kampe med 2 timer mellem kamstart, skulle vi nu spille de første 3 kampe, med kampstart inden for 2 timer og så en sidste kamp halvanden time senere, så der skulle bruges noget energi.

strandhb02

(Kl. 11.00) Første kamp var mod Næsby, som bestod af nogle fysisk store spillere, startede som et tæt opgør, men ca. 1/3 inde i 1.halvleg begynder Næsby at trække fra og halvlegen ender med en pæn lussing og på daværende tidspunkt, så det ud til at blive en meget lang lørdag.

I pausen retter vi på et par ting og spiller en fornuftig 2.halvleg som vi kun taber knebent.

(Kl. 12.00) Anden kamp var mod Glamsdalens, de stillede op med nogle små og hurtige, men lidt usikre spillere, men det blev hurtigt klart, at nu var pigerne klar og de pillede Glamsdalen fra hinanden i den første halvleg, som endte med en kæmpe sejr.

I pausen snakkede vi om, at vi skulle holde tempoet og blive ved med presse vores modstandere og anden halvleg startede også med, at vi kom komfortabelt foran, men midt i halvlegen går vi ned i tempo og slapper lidt for meget af, det udnytter Glamsdalen til, at komme tilbage i kampen, men så tager pigerne sig sammen igen og trækker lige akkurat sejren i hus.

(Kl. 13.00) Tredje kamp var igen mod Næsby og vi vidste nu, hvordan de skulle spilles og pigerne var rigtig gode til, at holde fokus og allerede halvvejs i første halvleg, kunne man se træthedstegn hos Næsby, trods det kun var deres anden kamp, så vi skruede tempoet lidt op og knækkede dem til sidst, så vi lige kunne trække en sikker sejr hjem.

I pausen, blev vi hurtigt enige op, at tempoet nu skulle hæves yderlige og det gjorde pigerne lige fra starten og de fortsatte i et forrygende tempo hele halvlegen og spillede Næsby ud af banen, så det blev en sten sikker sejr, men det kostede mange kræfter og nu var pigerne ved, at være trætte.

Nu var situationen den, at selvom vi vandt stort over Næsby i den anden kamp, så havde vi stadig tabt større til dem i første kamp, så de var bedre indbyrdes og derfor kunne vi ikke tage 1. pladsen uden hjælp fra Glamsdalens og de skulle mødes kl. 14.00 og det det startede lidt skidt for os, da Næsby vandt første halvleg rimelig stort, men i anden halvleg skete det 1. mirakkel, Glamsdalens slog lige akkurat Næsby og så var der dømt shootout og det var tæt, først ved det syvende forsøg, sker det 2. mirakkel, efter at Glamsdalens spiller havde scoret fløjter dommeren skridt på Næsby's spiller og Glamsdalen vinder kampen 2-1, hvilket betyder, at vi overtager førstepladsen.

Strandhb03

(Kl.15.00) Fjerde og sidste kamp, som med en sejr i begge halvlege ville give os 1.pladsen, men vi var en spiller mindre, da der var en af spillerne, der blev nød til at tage hjem og pigerne var trætte, selvom det havde kørt lidt ektra krafter ind på kontoen, at vi nu havde en chance for, at vinde stævnet, så havde vi også spillet en kamp mere end Glamsdalens, som vi stod overfor igen, men pigerne gav hånd på, at de ville bruge se sidste krafter de havde.

Første halvleg blev fløjtet op og lige pludselig var alle tegn på træthed væk, pigerne satte en højt tempo og igen blev Glamsdalens pillet helt fra hinanden, der var ingen tvivl, pigerne ville vinde og første halvleg blev vundet stort.

I pausen var det nu vigtigt, at jeg kunne holde piger oppe i gear, så vi ikke gik ned, men det var ikke svært, for de var godt klar over, at de blev nød til, at fortsætte med det høje tempo og det gjorde de, igen kunne Glamsdalens intet stille op, pigerne tordnede derudaf og gennemhullede deres forsvar og endte med en enorm sejr og pigerne havde dermed spillet deres bedste kamp ved stævnet.

strandhb04

 

Det var en fantastisk oplevelse, at være træner for så håndboldglade, viljestærke og humørfyldte spillere, det var bestemt en oplevelse jeg meget nødigt ville være foruden....Tak piger...

/Kenneth Jensen

strandhb06

strandhb05

  albani  fyens  meny120  nordfynsbank logo  intersport logo  puma  ugeavisen

Støt vores sponsorere - de støtter os

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.