Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

Pokalvinder

OHK's U 14 piger suveræne i pokalfinalen.

U14-pokal-01

Det var med bange anelser at Otterup's U 14 piger tog til pokalfinale mod Assens lørdag den 5 marts.
Torsdag den 3 marts havde holdet spillet en forfærdelig kamp mod Midtfyn i turneringen, og tabt med 20-15.
Det skal dog med at, kun 4 spillere ud af 8 var 100% klar de resterende var enten skadede eller syge.

Efter en godkendt 1 halvleg som vi vandt 9-7 gik pigerne i sort i 2 halvleg som blev tabt 13-6 men alt i alt en fortjent sejr til Midtfyn som til fulde udnyttede deres bedre fysik samt deres stærke stregspiller som spiller på dispensation, hende kunne vi ikke matche på dagen.

Herefter skulle pigerne allerede 2 dage senere rejse sig i pokalfinalen mod Assens. Vi tromlede alle 12 spillere sammen, vel vidende at de 3 ikke ville komme på banen, men som skulle have denne specielle oplevelse med.

Lad det være sagt med det samme at der reelt aldrig var tale om kamp, pigerne var tændt fra start og efter 5 min. var Otterup foran 4-0 på 4 mål af Marie Vanggaard. Samt nogle flotte redninger af Mathilde Bengtson i målet (hun blev kåret som finalen's bedste spiller) gav resten af holdet en enorm god gejst og stille og roligt udbyggede Otterup forspringet til en føring på 10-2 ved halvleg.

2 halvleg blev aldrig rigtig spændende Otterupspillerne var hele tiden foran Assens og sluttede med en overbevisende sejr på hele 20-10. Udover Mathilde i målet skal en storspillende Marie Vanggaard med hele 12 mål også nævnes. Nævnes skal også Freja Honore som spillede sin første kamp som U 14 spiller, en fantastisk forudseende forsvarsspiller og med godt blik for spillet, hun kan og vil blive et godt aktiv for holdet som samtidig vil øge bredden, men ellers skal alle roses for en rigtig solid indsats med den rigtige indstilling og de taktiske aftaler.

U14-pokal-02

En fantastisk dag og oplevelse men indløb i røg og damp samt lysshow og en speaker der kunne sætte gang i den var slut, en oplevelse som spillere, trænere og forældre nok ikke glemmer lige med det samme.

 

/Lars

U14-pokal-03

  albani  fyens  meny120  nordfynsbank logo  intersport logo  puma  ugeavisen

Støt vores sponsorere - de støtter os

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.