Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

Lad det være sagt ligeud - søndagens kamp i Skæringhallen blev ingen kunstnerisk nydelse. Stilkarakteren svinger sig ikke højere op end 03.

Til gengæld scorer holdet et rent 13-tal i rå fight og viljen til sejr. Inden sejren kom i hus, skulle vi publikummer holdes på pinebænken i 55 minutter.

En sejr var påkrævet for begge hold og det gav en meget nervøs start af begge hold. De tekniske fejle og brændte chancer stod i kø. Sværest havde OHK det. Gennem det meste af første halvleg havde de gulblusede svært ved at passere HEI-målmand Magnus Brandbyge, der leverede klasseredninger på stribe. Endvidere havde holdet også store problemer med at holde en stærkt spillende og skydende Nicklas Hald, der nærmest scorede efter behag.

Bagud 7-10 blev Christopher Huus sendt på banen og med 3 dommedagshug skabte han balance i regnskabet og troen på at OHK stadig var med i kampen. Halvlegsresultat 13-13og en kamp der fortsat var helt åben.

Efter pausen haltede OHK fortsat efter og bagud 15-17 fin nervøsiteten ny næringblandt de trofaste OHK-tilskuere. En udvisning til HEI gav to scoringer i overtal og udligning til 17-17 og da OHK med yderligere to scoringer bragte sig foran 19-17 tændtes forhåbningens lys i OHK-lejren. I denne periode kunne man glæde sig over en veloplagt Jacob Felgreen som leverede flotte indspil til en stærk spillende Mads Kildelund på stregen. Alligevel formåede OHK ikke at lukke kampen og hjemmeholdet fik på ny udlignet.

En ny udvisning til HEI blev kostbar da holdet samtidig erstattede målmanden med en markspiller. Det gav OHK to “nemme” mål sat ind af Thomas Poulsen, der fra egen banehalvdel kunne sende bolden i det tomme HEI-mål. Føring til OHK på 22-19.

Det lykkedes HEI at få reduceret til 21-22 inden OHK i slutminutterne trak endeligt fra og sikrede sig en vital sejr på 26-21. En gedigen holdindsats, hvor alle havde noget at byde ind med.

Simon Omme blev topscorer med 6 mål heraf de 4 sat sikkert ind på straffekast. Kristian Ruben Poulsen leverede endnu en gang de nødvendige redninger, da det hele skulle afgøres.

På venstrefløjen erstattede Kasper Arvad en skadesramte Mats Krog og han kvitterede med en sikker indsats og 3 flotte scoringer.

Søndag gælder der hjemmekampen mod rækkens bundhold FIF.

 

-tofte

  albani  fyens  meny120  nordfynsbank logo  intersport logo  puma  ugeavisen

Støt vores sponsorere - de støtter os

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.