Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

 

I lyset af 100-året for Genforeningen drog en flok kampklare nordfynske vikinger søndag eftermiddag mod Tønder i håbet om at kunne indlemme Tøndermarsken under nordfynsk herredømme.

”Helvede i syd” er området omkring Tønderhallen ofte blevet kaldt og der var da også fyldt godt op omkring slagmarken – vel omkring en 6-700.

Da kampen gik i gang lignede det mest ren skyttegravskrig, hvor aktørerne havde ladt våbnene med løst krudt.

Der skulle gå op mod 10 min før et velplaceret skud ramte netmaskerne bag en sprællende Kristian Ruben Poulsen og kampens første fuldtræffer kunne registreres på lystavlen.

Herefter var det sønderjyderne, der virkede skarpest og kunne bringe sig i front med 5-1. OHK`s godt kæmpende vikinger lavede for mange fejl og ”kuglen” blev i for mange tilfælde smidt væk eller tabt på slagmarken.

Efter 30 min. kamp blev der aftalt våbenhvile i 15 min, så tropperne kunne få genladet og måske endda ændre strategi for den resterende del af kampen.

Et ligger helt fast – de gulblusede vikinger nægtede at overgive sig uden kamp. Der blev endda kæmpet så bravt, at 2 af aktørerne Mikel Christensen og Anders Poulsen af kampdommerne blev henvist til de 2 røde stole lige uden for slagmarken. Dømt ude resten af kampen.

Det animerede resten af styrken til at sætte en sidste offensiv ind i ”Slaget om Tøndermarsken”. 3 fuldtræffere i slutfasen bragte OHK helt tæt på en udligning ved stillingen 29-28 i marskfolkets favør – men tættere på blev det ikke og Tøndermarsken forbliver også det næste år i sønderjysk besiddelse.

Bedste skytte for vikingerne blev Kristoffer Vestergaard, der havde fået sigtekornet indstillet perfekt og kunne noteres for 12 pletskud.

HCM02

Tilbagetoget til den nordfynske slette var hårdt men også brugt konstruktivt, hvor der blev drøftet fiffige fif, inden lørdagens næste kamp mod FIF på Frederiksberg.

-tofte

 

  albani  fyens  meny120  nordfynsbank logo  intersport logo  puma  ugeavisen

Støt vores sponsorere - de støtter os

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.