VIKINGER VERSUS GUDMEKONGENS KÆMPER...

ohk gog p01

Der var lagt op til rå fight, da kæmperne fra Gudmekongens hal på Østfyn entrede den nordfynske slette for at tage kampen op mod de gulblusede Vikinger.

Der var højlydte kampråb forud for kampen og omkring 450 skabte en god kulisse omkring kamppladsen.

Selvom Gudmekongens kæmper har sat sig tungt på den fynske håndboldtrone, blev de mødt af en flot uimponerede vikinger, der i den grad fik sat nogle god stød ind og ikke havde tænkt sig på forhånd at kaste håndklædet i ringen.

Den østfynske hærstyrke er kendetegnet ved stor fysik – hurtighed og fremragende teknik.

3 faktorer som lå lige et niveau over, hvad den nordfynske hærstyrke kunne matche.

Da der blev dømt ”break” efter 30 minutter, var Østfynboerne i front med 18-13.

Efter pausen satte GOG – som de også kaldes, sig tungt på slaget og da OHK samtidig løb tør for kræfter kunne gæsterne fra 27-21 trække fra og sikre sig videre deltagelse på slagmarken med en sejr på 37-24.

Generelt en rigtig god præstation af de nordfynske vikinger, så længe kræfterne holdt og der var gode præstationer af Andreas Pihl med 5 stød men også Jesper Chapion – Mads Kildelund og tilbagevendte Simon Omme markerede sig fint.

Ude af Santander Cup kan holdet forberede sig videre frem mod sæsonpremieren fredag den 4. september hvor TM Tønder kommer til Otterup

-tofte

albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma