Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

GANG I SAGERNE OG SANG I GADERNE...

HCO 2020 1

Det blev en festlig fredag aften i Otterup Idrætscenter, da OHK`s Herrer konsoliderede deres placering i toppen med en sikker sejr over lokalrivalerne fra HC Odense.

HCO startede ud med lyn og torden og bragte sig hurtigt foran med 6-2. 5 mål i streg bragte dog OHK i front med 7-6. Herefter fulgtes de to hold ad til stillingen 9-9. Herfra lagde de kampklare gule vikinger afstand og kunne gå til pause foran 12-10.

Gæsterne fra Odense kæmper en sej kamp for overlevelse i 1. Division. En kamp der ikke blev lettere, da en af holdets bedste spillere Andreas Madsen måtte udgå med en knæskade. I forvejen er nøglespillere som målmand Loke Brasen og holdets skudfarlige Christoffer Werenberg ude med længerevarende skader.

OHK viste dog ingen medlidenhed og med tempofyldt angrebsspil og bidende tacklinger i forsvaret, lukkede de på intet tidspunkt gæsterne ind i kampen efter pausen. Godt anført af Kristian Ruben Poulsen i målet havde OHK fuld kontrol på en kamp, der endte med en sikker sejr på 29-23.

Kristoffer Vestergaard blev topscorer med 7 mål.

Over 600 tilskuere kunne klappe de gulblusede ud i omklædningsrummet, hvor der ventede kølig fynsk humle til en flok svedige og sejrsglade vikinger.

Medens kæmperne lavede fredag aften til en fest i omklædningsrummet, fortsatte andre i vinbaren hos Bielers Gourmet. Først omkring midnat steppede de sidste hjem gennem Otterups gader efter en festlig fredag aften.

-tofte

HCO 2020 2

HCO 2020 3

  albani  fyens  meny120  nordfynsbank logo  intersport logo  puma  ugeavisen

Støt vores sponsorere - de støtter os

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.