TM TØNDER VISTE KYNISME...

430 tilskuere valgte fredag aften at kigge inden for i Otterup Idrætscenter for at følge opgøret i herrernes 1. division mellem OHK og TM Tønder – og de fik serveret en underholdende og intens hånboldkamp at starte vinterferien op på.

OHK skulle forsøge at følge op på de seneste to kampes gode præstationer, hvor det var blevet til et 1.måls nederlag til Fredericia og senest en storsejr ude over Odder.

Tønder har et fysisk stærkt og homogent hold og er sammen med Fredericia de to oprykningsfavoritter.

I aftenens kamp fulgtes de to hold ad til stillingen 4-4, hvorefter Tønder bragte sig i front 10-6 ikke mindst på grund af en stærkt spillende målmand Christian Trans, som voldte OHK-spillerne store kvaler – især fra fløjene.

TMT 19 02

Frederik Skou der startede i OHK-målet blev midtvejs i første halvleg udskiftet med Kristian Ruben Poulsen uden at det fik nogen effekt mod Tønders hårdtskydende bagspillere.

Tønder kunne gå til pause foran 18-14 efter en første halvleg, hvor OHK tilspillede sig mange fine chancer, men manglede den sidste skarphed og hvor man savnede de nødvendige redninger i OHK-målet.

OHK har dog efterhånden udviklet sig til et hold, hvor der bliver kæmpet indædt i 60 minutter uden skelen til, hvad der står på måltavlen.

De gule vikinger kom ud til 2. halvleg med vildskab i øjnene og efter blot 5 min. kunne Mats Krog udligne til 20-20 til stor begejstring for de 430 tilskuere – måske lige med undtagelse af de 30 medrejsende fans fra Tønder.

OHK havde muligheden for at bringe sig i front men et par brændte chancer sendte igen serveretten over til gæsterne fra Tøndermarsken, som kynisk udnyttede OHK`s fejl.

Med 6 minutter igen blev Mathias Hedegaard præsenteret for dommernes røde kort efter en for voldsom tackling af en tønderspiller.

Tønder benyttede overtalsperioden til at bringe sig foran med 3 og selvom OHK forsøgte med en ultra offensiv opdækning, lykkedes det Tønder at køre en sejr hjem på 33-30 i en kamp, hvor OHK endnu en gang leverede en solid holdpræstation.

Topscorer blev Jesper Chapion og Mats Krog med hver 6 mål tæt forfuldt af Mathias Jensen med 5 scoringer.

OHK spiller igen næste fredag aften, hvor det gælder en ny svær opgaven, når turen går til Skive.

-tofte