FORT SPEKTRUM SKUDT I GRUS...

I Odder Håndbolds kampprogram kunne man op til søndagens kamp læse, at ”Otterup er Odders onde ånd” og det ville vi da gerne leve op til.

Et top tændt OHK-mandskab bragte hurtigt foran 4-1 og de skinnede tydeligt igennem, at holdet ville fortsætte de gode takter fra sidste weekends kamp mod Fredericia.

Anført af en stærkt spillende Jesper Chapion, der svingede dirigentstokken og satte det ene målgivende angreb op efter det andet. I Thomas Poulsens fravær på højre back, huserede unge Kristoffer Vestergaard, der med stor træfsikkerhed i sine afslutninger gang på gang løb om hjørne med østjydernes forsvar. Kristoffer er ved at udvikle sig til et stærk kort i OHK`s angrebsspil.

Odder 03 02 19

Odder svært ved at spille sig igennem i massivt OHK-forsvar og måtte primært afslutte fra distancen. Mathias Damgaard og Mike Paulsen var reelt Odders eneste skudtrussel i 1. halvleg. 2 stærke spillere som OHK generelt havde godt styr på og ”kiksede” forsvaret stod en stærkt spillende Kristian Ruben Poulsen som sidste skanse i OHK-målet.

OHK kunne gå til pause foran 17-12 efter en halvleg hvor stærkt forsvarsspil og stor tålmodighed i angrebsspillet var nøgle til den solide føring.

På tilskuerpladsen så man et OHK-hold der i starten af 2. halvleg brændte 3 store chancer og et misset straffekast. En mulighed som hjemmeholdet ikke formåede at lukrere på og hurtigt fra OHK tilbage på sporet og fik igen kampen under fuld kontrol.

Gennem hele 2. halvleg var OHK tro mod eget spilkoncept og frustrationerne og modløsheden blev mere og mere fremtrædende på hjemmeholdets spillere.

I slutningen af kampen blev der 1. divisionsdebut til Otterupdrengen Anders Behmer, som takkede for tilliden ved at slutte eftermiddagens festfyrværkeri i Odder Spektrum med kampens sidste scoring til slutresultatet 39-28.

Topscorer blev Mats Krog med 8 mål – tæt forfulgt af Jesper Chapion med 7 og Kristoffer Vestergaard med 6 scoringer.

Nu venter der noget af et håndboldbrag næste fredag aften kl. 20.30 når topholdet fra Tønder med den tidligere OHK-træner Torben Sørensen gæster Otterup Idrætscenter.

-tofte